Xiamen New KaiHang Machinery Co., Ltd

Κάνετε τι λέμε, για παράδειγμα τι κάνουμε!

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Διαμόρφωση ρόλων NKH
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 100000-150000
Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Τα μηχανήματα NKH είναι πεπειραμένος κατασκευαστής ενός ευρέος φάσματος του ρόλου που διαμορφώνει τις μηχανές, όπως οι γραμμές γεφυρών μετάλλων του /purlin το /ridge ΚΑΠ το /pipe/ κεραμιδιών επιτροπής/υλικού κατασκευής σκεπής/που κόβονται στο μήκος & που οπισθοχωρεί τις γραμμές που πτυχώνουν/που κάμπτει τις μηχανές/διπλώνοντας τις μηχανές, κ.λπ.

Πάνω από 10 έτη εμπειρίας έχουν επιτρέψει σε μας για να γίνουν ενήμερους για και για να ενσωματώσουν τις καλύτερες πρακτικές από όλο τον κόσμο. Έχει επιτρέψει σε μας για να αναπτύξει τη συνειδητοποίηση της επιχείρησής μας της σημασίας των προτύπων σχεδίου, απόδοσης και ποιότητας σε όλη την πτυχή της ανάπτυξης και της παράδοσης του σύγχρονου ρόλου που διαμορφώνουν τις γραμμές.

Η τελειότητα είναι η προσδοκία μας. Μια συνεπής δέσμευση για την ποιότητα είναι κάτι που διατηρούμε σε όλο κάθε επίπεδο οργάνωσής μας και κάθε ατόμου μέσα σε την. Είτε εργαζόμενος στα μέρη είτε τη συνέλευση, την υπηρεσία είτε τις πωλήσεις, κάθε μέλος της ομάδας μηχανημάτων NKH συμμετέχει στη αναπτυξιακή διαδικασία κάθε μηχανής που δημιουργούμε. Θα συναντήσουμε τα υψηλά πρότυπα σας με να εκμεταλλευθούμε πλήρως την εμπειρία, τη δημιουργικότητα, και τη φρόνηση που κάθε μέλος της ομάδας μας πρέπει να προσφέρει. Ο γενικός στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση για σας, που βοηθάτε σας στην παραγωγή των κερδών που είναι καλά-αξίας της επένδυσής σας με μια μηχανή NKH.

Είμαστε έτοιμοι να σας συναντήσουμε οπουδήποτε στον κόσμο για να συζητήσουμε το ρόλο σας διαμορφώνοντας τις απαιτήσεις και καλωσορίζεστε για να καλέσετε το διευθυντή πωλήσεών μας κα Lilly Zheng σε +8615960251792 για να πάρετε την αρχική έρευνά σας.

ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ιστορία

Τα μηχανήματα NKH έχουν κατασκευάσει το ρόλο διαμορφώνοντας τις γραμμές και τις συνελεύσεις για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα 10 έτη εμπειρίας έχουν επιτρέψει σε μας για να γίνουν ενήμερους για και για να ενσωματώσουν τις καλύτερες πρακτικές από όλο τον κόσμο. Έχει επιτρέψει σε μας για να αναπτύξει τη συνειδητοποίηση της επιχείρησής μας της σημασίας των προτύπων σχεδίου, απόδοσης και ποιότητας σε όλη την πτυχή της ανάπτυξης και της παράδοσης του σύγχρονου ρόλου υψηλής ταχύτητας που διαμορφώνει τις γραμμές. Έχουμε παραδώσει τις γραμμές πολύ και ποικίλο σε υπερπόντιό μας. Η διεθνής εμπειρία μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα υψηλό πρότυπο της εκλέπτυνσης για να παραγάγουμε αποτελεσματικά τις απαραίτητες μηχανές σας. Σας υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε στις αξιώσεις μας και ότι θα παράσχουμε σε σας τον αποδοτικό, ακριβή και ρόλο υψηλής ταχύτητας που διαμορφώνετε τις γραμμές σε μια οικονομική τιμή και ένα πολύ επίπεδο αξιοπιστίας.

Υπηρεσία

Τα μηχανήματα NKH είναι πεπειραμένος κατασκευαστής ενός ευρέος φάσματος του ρόλου που διαμορφώνει τις μηχανές, όπως οι γραμμές κεραμιδιών, οι γραμμές purlin, οι γραμμές κορυφογραμμών ΚΑΠ, οι γραμμές σωλήνων και σωλήνων, οι γραμμές γεφυρών μετάλλων, οι γραμμές επιτροπής και που διπλώνει τις μηχανές, την περικοπή στις γραμμές μήκους, που σκίζουν τις γραμμές κ.λπ. Είμαστε πολύ πεπειραμένοι με το σχεδιασμό των γραμμών υψηλής ταχύτητας και απευθείας για να κόψουμε τις γραμμές για να εξασφαλίσουμε τη υψηλή ταχύτητα και την υψηλή ακρίβεια των τελειωμένων μερών.

Η ομάδα μας

Οι μεγάλοι άνθρωποι κάνουν τις μεγάλες μηχανές. Οι άνθρωποί μας είναι μεταξύ του καλύτερου που θα βρείτε πάντα. Δεδομένου ότι συνεχίζουμε να αυξανόμαστε, κάθε νέο μέλος της ομάδας μηχανημάτων NKH λαμβάνει την εκτενή, τρέχουσα κατάρτιση όπως λειτουργούν δίπλα-δίπλα με τους πεπειραμένους παλαιμάχους μας. Καταλαβαίνουμε τη σημασία της ομαδικής εργασίας για να δημιουργήσουμε ένα ανώτερο προϊόν. Και θέλουμε τους πελάτες μας για να δοκιμάσουμε μια υποδοχή, κανένας-πίεση, χρήσιμη ατμόσφαιρα εδώ στην επιχείρησή μας. Μια αγορά με μας σημαίνει ότι θα ακουστείτε, και ότι θα συμμετάσχετε ιδιαίτερα στη λήψη των αποφάσεων για τη διαταγή σας. Και η μηχανή σας θα σχεδιαστεί για να διαρκέσει για δεκαετίες, που εξασφαλίζουν συνεχή κέρδη για την επιχείρησή σας εφ' όσον την έχετε. Εάν υπάρχει πάντα ένα πρόβλημα με τη μηχανή σας, το τμήμα υπηρεσιών μας θα είναι ευτυχές να σας βοηθήσει κατά τρόπο έγκαιρο και χρήσιμο για να σας πάρει συνοδευτικούς και τρέχοντας γρήγορα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας